Εισαγωγή στον Οικουμενισμό



Αυτό δεν θα πρέπει να λησμονείται: ότι το ορθό δόγμα είναι αναπόσπαστο από το ορθό ήθος!!! Δεν μπορείς δηλ. να έχεις απαρασάλευτο ορθό δόγμα αλλά να κάνεις ό,τι θέλεις (να πορνεύεις, σκοτώνεις κλπ. κλπ.)!


1. Το και εξ αρχής βλάσφημο στο αντίΧριστο συνέδριο Κρήτης (Κολυμπάρι, 6.2016): η επονομασία του ως ‘η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδοξίας’. Ω! ποια εξαπάτηση εμφανέστατη και απροκάλυπτη των δαιμόνων!!!


2. Τα επιχειρήματα των οικουμενιστών δεν έχουν ΠΟΤΕ μαθηματική αποδεικτική και συνέπεια, αλλά αντιθέτως ΠΑΝΤΟΤΕ την καταστρατηγούν!


3. Αγιορείτες σήμερα (οι κοινοβιάτες): businessmen. Με αντικείμενο εργασιών την Πίστη και την Παράδοση της Ορθοδοξίας!!! Μνημονεύουν, συγ-κοινωνούν και προσκυνάνε δουλικά, όχι τον Κύριο της Δόξας Ιησού Χριστό, αλλά τον Βαρθολομαίο και τον κάθε Βαρθολομαίο!!!.....


4. Πόσοι και πόσοι προσήλθαν στην Εκκλησία από συμφέρον, ανάγκη, φόβο κλπ. οι οποίοι και κατέλαβαν θέσεις μέσα σε αυτήν και την θεολογία (σχολές κλπ.)


5. Ένας οχετός έχει κατακλύσει τον κόσμο σήμερα. Οχετός πνεύματος, αμαρτίας, αποστασίας, ανωμαλίας, διαστροφής, τρόπου ζωής, οικουμενισμού, εκκοσμίκευσης, σχετικοποίησης κλπ. Και ο κόσμος πιέζει φορτικά στο να συνταχθείς (παρασυρθείς) από τον οχετό αυτό.


6. Όλοι εκείνοι οι αντίΧριστοι (οικουμενιστές, εκσυγχρονιστές ‘θεολόγοι’ κλπ.) που αισθανόταν απέχθεια και άσχημα όταν υποχρεωτικά έπρεπε να βρίσκονται εντός Ναών και ακολουθιών (π.χ. οι πατριάρχες, (αρχ)ιερείς, καθηγητές ‘θεολόγοι’, κλπ.), τώρα μετά το συνέδριο Κρήτης (Κολυμπάρι, 6.2016) αισθάνονται άνετα, καθώς από τους Ναούς και τις ακολουθίες έφυγε ο ένοικος Χριστός και εισήλθε ο αντίΧριστος.


7. Αυτή την στιγμή ελάχιστοι είναι εκείνοι που κάνουν διακοπή μνημοσύνου και κοινωνίας από τους παναιρετικούς οικουμενιστές. Και τα πράγματα φαίνεται ότι κρέμονται σε μία κλωστή. Ώστε να φανεί ότι Εκείνος που δύναται και διεξάγει τα πάντα (και την διέξοδο ή και νίκη κατά του Οικουμενισμού αν Εκείνος κρίνει) είναι ο Κύριος Θεός ο ΩΝ.


8. Ας μη διαφεύγει σε κανέναν η εντολή ‘ευχάριστοι γίνεσθε’(Κολασ.γ',15). Αυτό αναφέρεται στον τρόπο και την ανθρωπιά. Όχι στην στρέβλωση της Αλήθειας (Δόγματος κλπ.) ώστε αρεστοί να γινόμαστε στους αιρετικούς και οικουμενιστές.

9. Δεν πρόκειται πλέον για το ‘Οικουμενικό Πατριαρχείο’ αλλά για το ‘Οικουμενιστικό Πατριαρχείο’! Όπως και παντού αλλού, έτσι και εδώ ο αντίΧριστος διάβολος κάνει αντιποίηση και αντιστροφή λογικής, όπως μάλιστα και αντιστροφή περιεχομένου: το εν Χριστώ περιεχόμενο το μετατρέπει σε αντίΧριστο. Έτσι και στην διοικούσα Εκκλησία, στις θεολογικές σχολές (τα οποία, όπως και η διοικούσα Εκκλησία χρηματοδοτείται από τον δοκιμαζόμενο οικονομικά ελληνικό λαό), την πολιτεία, τους κρατικούς φορείς κλπ. κλπ.

10. Το συνέδριο στο Κολυμπάρι Κρήτης τον Ιούνιο 2016 ενώ προσπάθησαν να το παρουσιάσουνως Οικουμενική Σύνοδο, εκείνο που όντως ήταν: Οικουμενιστική Σύνοδος.