Ιστορικά προ Οικουμενισμού


1. Ακριβής επανάληψη της ιστορίας των αιρέσεων σήμερα με τον επάρατο παναιρετικό Οικουμενισμό!!! Ό,τι γινόταν παλιά με την καθολική επικράτηση των αιρετικών και τους διωγμούς μέχρι εξόντωσης των αληθινών πιστών του Κυρίου, αλλά τελική επικράτηση του Κυρίου δια των ελαχίστων πιστών Του και αποκατάσταση της Ορθοδοξίας, κατατρόποση δε της αίρεσης και των αιρετικών!!!

2. Καμμία αίρεση στην Ιστορία της Εκκλησίας μας δεν άλλαξε τα λόγια της Θ.Λειτουργίας και των ακολουθιών ή τα άλλαξε σε απειροελάχιστο βαθμό. Έτσι και τώρα με τον Οικουμενισμό.


3. Στις 31 Ιουλίου εορτάζονται οι 350 μοναχοί και άλλοι μοναχοί και επίσκοποι που για την προσήλωσή τους στην Αγία Σύνοδο της Χαλκηδόνας θανατώθηκαν με την υποκίνηση του μονοφυσίτη Πατριάρχη Σεβήρου Αντιοχείας(!!!) και με την υποστήριξη του αυτοκράτορα Αναστασίου, το έτος 517 μ.Χ.!... Αυτά για όσους δεν αναγνωρίζουν τους (εμφανείς πλέον) λύκους εντός της Ορθόδοξης Εκκλησίας και θεωρούν ως ορθόδοξο και απυρόβλητο όποιον φοράει ράσο (πατριάρχη, (αρχ)ιερέα κλπ.) όσο δαιμονικά δηλητηριώδης και αν είναι! Ή επιπλέον θεωρούν αυτοδίκαια τους Πατριάρχες, Αρχιερείς κλπ. ως ‘θεσμό’, ‘αξία’, ‘γενάρχη’ κλπ. κλπ. χωρίς να εξετάζουν αν όντως έτσι ισχύει.